Silk Premium Nano Finish 750ml.

2290 Ft (nettó: 1803 Ft + ÁFA)

Cikkszám/EH kód: 9185EH

Silk Premium Nano Finish 750ml.

Cikkszám: 9185EH
Készlet:

Terméket megvásárolhatja üzleteinkben is személyesen! Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a termék elérhetőségéről!

Convoy webáruház:

Fizetési módok:
utánvét, banki átutalás
Átvételi módok:
házhozszállítás, áruházi személyes átvétel

Silk Premium Nano Finish 750ml.

Silk Premium Nano Finish 750ml.

A Silk Premium Nano Finish eltávolítja és lepergeti a szennyeződéseket a gépjárművek külső felületeiről. A viaszos technológia a tükörfényű csillogás mellett UV védelmet biztosít, valamint taszítja a vizet és a szennyeződéseket. Vízbázisú környezetbarát termék, nem tartalmaz vegyszereket, amelyek károsíthatnák a fényezést. A termék egy speciális keveréke a felületaktív anyagoknak, polimereknek, waxnak és a legújabb nanotechnológiás viaszoknak. A Silk Premium Nano Finish az autók külső felületein kívül használható üvegre, ötvözetekre és a fényszórókra is. A kezelés mély fényű ragyogást eredményez és meghosszabbítja a fényezés élettartamát. Javítja a fényezés időjárással szembeni ellenálló képességét, egy áthatolhatatlan védő gátat szab a fakulásnak, a savas eső okozta károknak és az oxidációnak. A termék nedves és száraz autón egyaránt alkalmazható. Nem használható erősen szennyezett, sáros felületen, vagy olyan rászáradt szennyeződéseknél, melyek a felületet megkarcolhatják. A legjobb eredmény elérése érdekében tűző naptól védett, árnyékos helyen használja.

 

Használati tájékoztató: A szórófejjel permetezzen a termékből egy mikroszálas kendőre és a tisztítandó felületre is,  néhány másodpercig hagyja a felületen, majd  törölje le a felületet a kendővel. Egy másik száraz mikroszálas kendő segítségével fényesítse ki a felületet. Ismételje ezeket a lépéseket, míg a teljes tisztítandó felület tiszta és csillogó nem lesz. Kezelés után 2-4 órán keresztül nem érheti víz a járművet. Használat elött felrázandó.

Mennyiségi egység: db

Angol név: Silk Premium Nano Finish 750ml.

Tömeg 0.8000 kg

Megosztáshoz rövid link:

Ezek a termékek is érdekelhetnek

30 éve a kamionosokkal

A Convoy 30 éve egyet jelent a biztonsággal és a megbízhatósággal az utakon. Szuper árakkal és minőségi termékekkel az otthon kényelmét nyújtjuk neked útközben is. Válogass kiváló kamionos termékeink között a webshop oldalán!

30 ÉV

tapasztalat

5000

termék

6

világmárka

széles
választék

Gazdaságos
árak

Magas
minőség

Márkák, amikben megbízunk

Daf logo